ΦΡΑΗΝΤΕΪΖ - 23.Σεπτεμβρίου 2011

18:26 23/9/2011 - Πηγή: TVNea
Το «Φράηντεϊζ» μπορεί να επέστρεψε την προηγούμενη εβδομάδα στο tvnea, αλλά ουσιαστικά από σήμερα ξεκινάμε δυνατά την εβδομαδιαία μας ματιά στην Αμερική. Στην δεύτερη έκδοση της στήλης ρίχνουμε μία πρώτη ματιά στα αγαπημένα εδέσματα της αμερικανικής Primetime (Glee, Two And A Half Men, Modern Family). Ποιο δίκτυο πιλοτάρει το παραμύθι «Η ωραία και το τέρας»? Ποιες σειρές ξεκινούν από αύριο στην Αμερική, ποια είναι τα τελευταία νέα? Και φυσικά τα πιο εμπορικά προγράμματα της εβδομάδας.
Καλή
ανάγνωση!Μετά χαράς,Mr. Sandman
Κάνε κλικ στην εικόνα του Φράηντεϊζ ή στο «διάβασε περισσότερα» για να διαβάσεις ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ.
Two And A Half Men – Χιούμορ και χωρίς τον Sheen!Με μία απίστευτη δυναμική ξεκίνησε ο ένατος κύκλος του «Two And A Half Men». Με 28,74 εκατομμύρια τηλεθεατές το CBS πέτυχε το αδύνατο. Κατάφερε να αντικαταστήσει τον βασικό πρωταγωνιστή και ταυτόχρονα να αυξήσει θεαματικά τα νούμερα τηλεθέασης. Μάλιστα η σειρά έκανε το υψηλότερο ποσοστό τηλεθέασης στην ιστορία της αμερικανικής τηλεόρασης σε επίπεδο επιστροφής σειράς για νέο κύκλο. Μόνο οι «Νοικοκυρές σε Απόγνωση» είχαν καταφέρει το 2005 με την πρεμιέρα του β’ κύκλου να αυξήσουν το ποσοστό. Ωστόσο καμία άλλη σειρά δεν κατάφερε να αυξήσει τα ποσοστά κατά 100%. Σε επίπεδο μεριδίου το «Two and A Half Men» έκανε 24% στο 18-49 και είναι σαν να λέμε 80% στην Ελλάδα.


Glee: Ο τρίτος κύκλος ξεκινά με την 3η θέση!Χαμηλά ήταν τα νούμερα τηλεθέασης για την πιο εμπορική σειρά της τελευταίας πενταετίας. Η παρέα του «Glee» κατάφερε να προσελκύσει 8,91 εκατομμύρια τηλεθεατές και έκανε μερίδιο 11% στο 18-49. Η σειρά ήταν 32% πιο κάτω σε σχέση με την περσινή πρεμιέρα. Με το δεξί ξεκίνησε η νέα κωμωδία «New Girl» με 12% μερίδιο και 10 εκατομμύρια τηλεθεατές. Χαμηλά πορεύθηκε το «Body Of Proof» πεσμένο κατά 32% σε σχέση με πέρσι και με 9,6 εκατομμύρια τηλεθεατές (6% μερίδιο).


«Modern Family», «Survivor» και «Criminal Minds» αμαύρωσαν το «The X-Factor»Πριν μερικά χρόνια θα το θεωρούσαμε ουτοπία, αλλά σήμερα είναι γεγονός. Το «The X-Factor» πέρασε μπροστά στο μερίδιο, αλλά είχε πρόβλημα σε επίπεδο rating-point (ποσοστό επί των ανοιχτών δεκτών) και σε επίπεδα τηλεθεατών. Η κωμωδία «Modern Family» συγκέντρωσε 14,3 εκατομμύρια τηλεθεατές (έναντι 14,2 του X-Factor), ενώ κοντά βρέθηκαν το «Survivor» και το «Chriminal Minds» που αναδείχθηκαν χρυσό αντίδοτο για την πολυδιαφημισμένη πρεμιέρα της εκπομπής αναζήτησης μουσικών ταλέντων.

Στο TheCW πιλοτάρουν το «Η ωραία και το τέρας»Μετά την εμπορική επιτυχία που σημείωσε η ταινία της Disney το 1991, αλλά και η σειρά με τους Linda Hamilton και Ron Perlman την δεκαετία του ογδόντα έρχεται ένα νέο remake της τηλεοπτικής εκδοχής. Ο λόγος για το «Η ωραία και το τέρας» που πιλοτάρετε για το δίκτυο TheCW από τους συγγραφείς Jennifer Levin (Without A Trace) και Sherri Copper (Brothers & Sisters). Σε ανάλογη πορεία βρίσκεται το ABC που ωστόσο επιθυμεί το εγχείρημα του να βασίζεται στο πρωτότυπο γαλλικό παραμύθι.
Keywords
Τυχαία Θέματα