4 νέοι προορισμοί για τη συνεργασία Apivita και Aegean Rebreath

Με το σύνθημα «Μαζί για το μέλλον των θαλασσών μας», η Apivita και η Aegean Rebreath ανανέωσαν τη συνεργασία τους στο πλαίσιο εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 22 Μαρτίου, Παγκόσμια Ημέρα Νερού, στο Apivita The Experience Store. H Apivita

και η Aegean Rebreath, είναι και οι δύο μέλη του οργανισμού 1% for the Planet, μετρώντας 3 συναπτά έτη συνεργασίας. Μαζί ταξιδεύουν σε νησιωτικούς και παραθαλάσσιους προορισμούς της χώρας, πραγματοποιώντας θαλάσσιους και παράκτιους καθαρισμούς, καθώς και συλλογή μικροπλαστικών, προβαίνοντας, συγχρόνως, σε δράσεις ευαισθητοποίησης της τοπικής κοινωνίας.

Το 2024, η συνεργασία τους θα συνεχιστεί σε 4 νέους προορισμούς, και συγκεκριμένα σε Αντίπαρο, Γύθειο-Μονεμβασιά, Κεφαλλονιά και Σπέτσες. Στο περιθώριο της εκδήλωσης που διοργάνωσε η Apivita για τους δημοσιογράφους, στελέχη της εταιρείας μοιράστηκαν μια σειρά οικονομικών στοιχείων, που αποδεικνύουν την αναπτυξιακή πορεία της, αλλά και τους επόμενους στόχους της. Συγκεκριμένα, ο τζίρος της εταιρείας το 2023 έφτασε το 60 εκατ. ευρώ, σημειώνοντας διψήφια αύξηση, ενώ οι προβλέψεις για τον τζίρο του 2024 διαμορφώνονται στο +18%.

Όπως τόνισε ο Τάσος Τσουκαλάς, Head of Sustainability της Apivita, η εταιρεία σημειώνει διψήφια αύξηση από το 2014, με μοναδική εξαίρεση το 2020 της πανδημίας, που ήταν μηδενική και όχι αρνητική. Με ορίζοντα το 2027, η εταιρεία προσβλέπει σε κύκλο εργασιών 100 εκατ. ευρώ. Στις επιδιώξεις της εταιρείας συμπεριλαμβάνεται η ανάπτυξη των εξαγωγών.

Στόχος της είναι οι 70 αγορές, με επόμενη «στάση» τον Καναδά. Η ενίσχυση της θέσης της στα φαρμακεία, τα καταστήματα καλλυντικών και τον τουρισμό, βρίσκεται στα πλάνα της εταιρείας, ενώ σημειώθηκε ότι από το e-commerce προκύπτει το 10% του τζίρου.

Keywords
Τυχαία Θέματα