50 θέσεις εργασίας υψηλής εξειδίκευσης δημιουργεί το Vodafone Business

Στοχευμένες πρωτοβουλίες περιλαμβάνει η επανατοποθέτηση του Vodafone Business, το οποίο φιλοδοξεί να εξελιχθεί σε έναν ολοκληρωμένο πάροχο τεχνολογίας αιχμής.

Σε αυτές συμπεριλαμβάνονται ο ανασχεδιασμός των λύσεων και υπηρεσιών που προσφέρει, η δημιουργία 50 θέσεων εργασίας υψηλής τεχνολογικής εξειδίκευσης και ένα εντατικό πρόγραμμα διεύρυνσης των τεχνολογικών δεξιοτήτων για περισσότερους από 300 υφιστάμενους εργαζομένους.

Το σχέδιο αυτό θα ολοκληρωθεί στο

μεγαλύτερο μέρος του, σύμφωνα με την εταιρεία, εντός του τρέχοντος έτους και θα υποστηριχθεί από μια επένδυση άνω των 17 εκατ. ευρώ, με στόχο η τεχνολογία αιχμής να καταστεί πιο προσβάσιμη στις επιχειρήσεις και να ενισχυθεί η υιοθέτηση υπηρεσιών δικτύου, νέφους (Cloud), λογισμικού (SaaS) και ασφάλειας, ειδικά από τις ΜμΕ.

«Μέσα από τις επενδύσεις μας, δεσμευόμαστε να συνεισφέρουμε ουσιαστικά στoν εκσυγχρονισμό και στην ανάπτυξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, παρέχοντάς τους τα απαραίτητα εργαλεία και την τεχνογνωσία για να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις του μέλλοντος», σημείωσε μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Τζανετάκος, Γενικός Διευθυντής του Vodafone Business.

Keywords
Τυχαία Θέματα