53 βραβεία για την Event Plus στα Event Awards 2023

Πενήντα τρία βραβεία απέσπασε η Event Plus στην τελετή απονομής των Event Awards 2023. Συγκεκριμένα, η εταιρεία κέρδισε τις κορυφαίες διακρίσεις: Event Production Agency of the Year, Event Brand of the Year, Event of the Year αλλά και 50 ακόμα βραβεύσεις: 3 Platinum Awards, 22 Gold, 9 Silver και 16 Bronze.

Οι 2 κορυφαίες διακρίσεις: Event of the Year και Event Brand of the Year αφορούν στη βράβευση της παραγωγής της τελετής εγκαινίων του νέου γηπέδου της ΑΕΚ

OPAP Arena, που έλαβε συνολικά 16 βραβεία, ενώ βραβεύτηκε με Platinum award στην κατηγορία Event Production. Η Event Plus τιμήθηκε με 2 ακόμα Platinum βραβεία, ένα στην κατηγορία Event Based on Sustainability για το Green Press Experience event της Garnier και ένα στην κατηγορία Best Use of Gamification για το event Manufacturing the Future της Παπαστράτος.

«Η αφοσίωσή μας στην πρωτοτυπία, σε ιδέες που συναρπάζουν και δημιουργούν κάθε φορά διαφορετικές και καινοτόμες εμπειρίες σε συνδυασμό με την πολυετή εμπειρία μας σε απαιτητικά projects, οδήγησαν την Event Plus στην κορυφή των Event Awards», δήλωσε η Έλια Ηλιάδη, Sales & Marketing Director της Event Plus.

Keywords
Τυχαία Θέματα