Πρωτοβουλίες της Ελληνικά Εκλεκτά Έλαια για τη διασύνδεση με πανεπιστήμια

Η Ελληνικά Εκλεκτά Έλαια, αναγνωρίζοντας την επωφελή σύνδεση της επιχειρηματικότητας και της ακαδημαϊκής κοινότητας συμμετέχει στο πρόγραμμα Βιομηχανικών Διδακτορικών του Υπουργείου Παιδείας, ενώ πρόσφατα έδωσε το «παρών» σε ημερίδα που διοργάνωσε το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, με τίτλο: «Ο Χημικός στη Βιομηχανία».

Η έναρξη του προγράμματος σηματοδοτεί τη συνεργασία της εταιρείας με απόφοιτο του τμήματος Χημικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου ΕΜΠ,

ο οποίος θα εκπονήσει διδακτορικό σχετικά με τη βελτιστοποίηση παραγωγής φυτικών ελαίων, με τη χρήση εξελιγμένων τεχνικών και εργαλείων.

Επιπλέον, η εταιρεία συμμετείχε σε ημερίδα του ΕΚΠΑ, που είχε ως στόχο την ενίσχυση της διασύνδεσης του Τμήματος Χημείας και των επιχειρήσεων που απασχολούν αποφοίτους του. Στην εκδήλωση έδωσε το «παρών» η Γενική Διευθύντρια της Ελληνικά Εκλεκτά Έλαια, Νίκη Γιαβρόγλου, η οποία, μεταξύ άλλων, ανέδειξε τη σημασία της αξιοποίησης του ελληνικού ανθρώπινου δυναμικού και ταλέντου στις επιχειρήσεις της χώρας.

Keywords
Τυχαία Θέματα