All Tricks Pony | Pescanova | Καμπάνια

Η ΙΔΕΑ Η Pescanova έρχεται να ανανεώσει την υπόσχεσή της προς τον καταναλωτή για λύσεις που κάνουν τα ψάρια και τα θαλασσινά καθημερινότητα για όλους, με την καμπάνια «Είμαστε όλοι μάγειρες», την οποία επιμελήθηκε η All Tricks Pony.

Mε μια σειρά τηλεοπτικών σποτ και πρωταγωνιστές την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, έναν νεαρό και τρία θαλασσινά, τη Γάμπαρη, τις Γαρίδες και το Χταπόδι Pescanova, η καμπάνια προσεγγίζει

με χιούμορ τις καθημερινές προκλήσεις για τον επίδοξο μάγειρα θαλασσινών, ώστε να μην καταστρέψει τους θησαυρούς της θάλασσας, αλλά αντιθέτως να αναδείξει τη γεύση τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Συνοδοιπόροι στο ταξίδι του αυτό, θα αποδειχτούν η Pescanova, αλλά και η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, σταθερός πρεσβευτής του brand τα τελευταία δύο χρόνια. Η καμπάνια πέρα από την τηλεόραση, επεκτείνεται στο ραδιόφωνο, το ψηφιακό περιβάλλον και τα social media και εμπλουτίζεται με ένα νέο concept συνταγών από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, η οποία στα νέα βίντεο μαγειρεύει παρέα με ερασιτέχνες της διπλανής πόρτας.

Keywords
Τυχαία Θέματα