Content Marketing Awards ’24: Ο Bill Stathopoulos και φέτος στην Προεδρία της ΚΕ

Ο Bill Stathopoulos, Co-founder & CEO της SalesCaptain, θα είναι για δεύτερη χρονιά ο Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής των Content Marketing Awards 2024. Μαζί του, 29 ακόμη έμπειροι επαγγελματίες και στελέχη θα ενώσουν τις γνώσεις τους για να αναδείξουν τα καλύτερα cases content marketing.

Ο Bill Stathopoulos δήλωσε σχετικά: «Το status quo είναι κάτι που δύσκολα αλλάζει. Και όμως ο τρόπος που τα brands στην Ελλάδα

αντιμετωπίζουν το content το 2024, είναι διαφορετικός. Από “nice to have” το content marketing έχει αναδειχθεί σε βασικό συστατικό της στρατηγικής marketing. Τα brands στοχεύουν στο να μεγαλώσουν στο TikTok, συνδυάζουν το content με performance marketing για να αυξήσουν το ROAS τους, και δουλεύουν με content creators για να κάνουν engage το κοινό τους.

Είναι μεγάλη μου χαρά να είμαι Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής των Content Marketing Awards 2024. Μαζί με την ομάδα των κριτών, περιμένουμε για άλλη μια χρονιά να αξιολογήσουμε τις πιο εντυπωσιακές υποψηφιότητες, να αναδείξουμε συναρπαστικό και engaging περιεχόμενο και να βραβεύσουμε τα πιο δημιουργικά campaigns. Καλή επιτυχία σε όλους». Η υποβολή των υποψηφιοτήτων διαρκεί έως και τις 14 Ιουνίου, ενώ το early bird έως και τις 13 Μαΐου. Περισσότερες πληροφορίες στο www.contentmarketingawards.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα