Eurobank: «Το Business Banking Τουρισμός προσφέρει όλα όσα χρειάζεται μία επιχείρηση»

Στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» του Open TV φιλοξενήθηκε ο Δημήτριος Οικονόμου, Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής, Retail Business Banking της Eurobank, με αφορμή τη διάκρισή της εταιρείας στα Tourism Awards 2023 για το πρόγραμμα Eurobank Business Banking Τουρισμός.

«Το

Eurobank Business Banking Τουρισμός αφορά όλες τις επιχειρήσεις, ανεξαρτήτως αντικειμένου στις τουριστικές περιοχές και τις τουριστικές επιχειρήσεις στην υπόλοιπη Ελλάδα», σημείωσε ο Δ. Οικονόμου, αναφέροντας πως το εν λόγω πρόγραμμα αποτελεί ένα οικοσύστημα που έχει δύο κατηγορίες υπηρεσιών και προϊόντων προς τις μικρές και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Ένα πακέτο που σχετίζεται με τραπεζικές υπηρεσίες end-to-end, από καινοτόμα χρηματοδοτικά εργαλεία, όπως το POS Cash Advance, ενώ δίνονται και προνόμια που αφορούν στους μισθοδοτούμενους. «Η καινοτομία, όμως, του προγράμματος είναι τα non banking benefits. Εδώ και 10 χρόνια είμαστε στον τουρισμό και partners στον ΣΕΤΕ.

Μαθαίνουμε τις ανάγκες των πελατών μας εκτός των τραπεζικών, πάμε σε επιχειρήσεις-πελάτες μας ή μη, που έχουν τέτοιες δραστηριότητες και “κουμπώνουμε” σε αυτές, δηλαδή ενίσχυση ψηφιακών υποδομών, revenue management, ενεργειακή εξοικονόμηση», ενώ τόνισε πως η Eurobank αξιοποιεί το κύρος και τις δυνατότητες που έχει στην αγορά, παίρνοντας εκπτώσεις που δεν θα εξασφάλιζε μόνος του ο πελάτης. Δείτε το βίντεο.



Keywords
Τυχαία Θέματα