H EssenceMediacom με νέο Chief Media Solutions Officer

Ο Tom Wigley ανέλαβε καθήκοντα Chief Media Solutions Officer. Με προέλευση από τη Spark Foundry της Publicis Media’s, όπου θήτευσε ως Chief Digital Data & Technology Officer, ο Tom Wigley θα έχει υπό την ευθύνη του το προσωπικό του performance marketing βραχίονα του Group M, Nexus, ο οποίος έχει ενσωματωθεί

στην EssenceMediacom, ενώ θα αποτελεί μέλος της ανώτερης ηγετικής ομάδας του agency.

Ο Wigley θα αναφέρεται στην Kate Rowlinson, Chief Executive της EssenceMediacom UK και στον Ryan Storrar, Chief Executive του Group M Nexus για τις περιοχές EMEA και Ηνωμένου Βασιλείου.

Το νέο στέλεχος εργάστηκε στην Publicis Media από το 2012, όταν εντάχθηκε στη Zenith ως Head of SEO, ενώ αργότερα μετακινήθηκε στην Performics πριν ενταχθεί στη Spark Foundry ως Managing Partner.

Δήλωσε δε ότι η EssenceMediacom είναι η ιδανική να καθοδηγήσει τα brands στο πλαίσιο των προκλήσεων της τεχνητής νοημοσύνης και των αλλαγών στο privacy, ενώ θα «παρέχει μοναδικές λύσεις οι οποίες θα βοηθήσουν στο να ξεκλειδώσει νέα αξία για τις καμπάνιες».

Η Kate Rowlinson εξέφρασε την ικανοποίησή της για τη μετακίνηση και προσέθεσε ότι «η εμπειρία και τα insights του Tom Wigley θα συμβάλουν στην περαιτέρω βελτίωση της συνεργασίας με τα ταλέντα της Nexus και ενίσχυση των κοινών δυνατοτήτων μας».

(Πηγή: Campaign)

Keywords
Τυχαία Θέματα