Investment Award για τη Lightsource bp στα UK-Greek Business Awards

Investment Award έλαβε η Lightsource bp στην πρώτη διοργάνωση των UK-Greek Business Awards. Το βραβείο απένειμε η Βρετανική Πρεσβεία στην Αθήνα, σε συνεργασία με το Ελληνοβρετανικό Εμπορικό Επιμελητήριο, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στις 7 Φεβρουαρίου. Η διάκριση αποτελεί αναγνώριση της συμβολής της Lightsource bp στην προώθηση του εμπορίου και των επενδύσεων στην Ελλάδα

και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Ο Miguel Vega, Διευθυντής Επιχειρηματικής Ανάπτυξης EMEA στη Lightsource bp, δήλωσε: «Είναι τιμή μας να λαμβάνουμε αυτό το βραβείο, το οποίο αποδεικνύει την αφοσίωση της ελληνικής ομάδας και τη συνεχή προσπάθειά της για περαιτέρω ανάπτυξη της παρουσίας μας και των επενδύσεών μας στην Ελλάδα».

Η Ναταλία Παρασκευοπούλου, Επικεφαλής για την Ελλάδα στη Lightsource bp, σημείωσε: «Είμαστε μια δυναμική και αφοσιωμένη ομάδα και η διάκριση επιβραβεύει τη συνολική μας προσπάθεια για την αξιοποίηση του ηλιακού δυναμικού της χώρας και την καθιέρωση της Lightsource bp ως αξιόπιστου εργοδότη και συνεργάτη σε τοπικό επίπεδο».

Keywords
Τυχαία Θέματα