McDonald’s και DDB Athens σε καμπάνια ΕΚΕ για τη στήριξη της RMHC Ελλάς

Το έργο της Ronald McDonald House Charities Ελλάς (RMHC Ελλάς) υποστηρίζει η Premier Capital Ελλάς, διαχειρίστρια των εστιατορίων McDonald’s στην Ελλάδα, και συμβάλλει στη δημιουργία της πρώτης οικογενειακής αίθουσας Ronald McDonald στη χώρα, στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία

Σοφία», με μια καμπάνια ευαισθητοποίησης.

Στο πλαίσιο αυτό, οι πελάτες μπορούν να συνεισφέρουν στους σκοπούς της RMHC με διάφορους τρόπους, όπως αγοράζοντας τον Σκιουρίνο, το λούτρινο σκιουράκι από τα συμμετέχοντα εστιατόρια McDonald’s, κάνοντας μια δωρεά στα κουτιά RMHC που βρίσκονται στα ταμεία και στο Drive Thru των εστιατορίων McDonald’s, ή κάνοντας απευθείας μια δωρεά μέσα από το www.rmhc.gr. Επίσης, με την αγορά ενός Happy Meal, η McDonald’s θα διαθέτει μέρος των εσόδων στην RMHC. Την καμπάνια δημιούργησε η DDB Athens.

Περιλαμβάνει δε τηλεοπτικό, κινηματογραφικό και ραδιοφωνικό σποτ, digital και υπαίθριο διαφημιστικό υλικό και υλικά επικοινωνίας εντός των εστιατορίων. «Στηρίζουμε το πρώτο έργο της RMHC Ελλάς στο Παίδων “Αγία Σοφία” και φιλοδοξούμε να ευαισθητοποιήσουμε τους επισκέπτες μας και να τους προτρέψουμε να συμβάλλουν στην προσπάθειά μας, να επιδράσουμε θετικά στην καθημερινότητα πολλών οικογενειών, γιατί επιθυμούμε να “Καλωσορίζουμε το μέλλον κάθε ημέρα”», δήλωσε η Simona Mancinelli, Managing Director, Premier Capital Ελλάς.

Keywords
Τυχαία Θέματα