Στον «αέρα» το πρώτο TVC της Envie Shoes από την Egg Productions

Μετρώντας 50 χρόνια πορείας, η ελληνική εταιρεία υποδημάτων Envie Shoes παρουσιάζει το πρώτο τηλεοπτικό της σποτ με πρωταγωνίστρια τη Δούκισσα Νομικού.

Ακολουθώντας καρέ-καρέ τα βήματά της, το κοινό «ταξιδεύει» μαζί της στην αισθητική και την ενέργεια κάθε δεκαετίας που έχει διανύσει η εταιρεία,

και παρακολουθεί το #EnvieGirl να μεταμορφώνεται με looks εμπνευσμένα από τα trending styles της κάθε εποχής, με τα σχέδια Envie Shoes.

Από τη δεκαετία του ’70, με τα floral prints και τις πανύψηλες πλατφόρμες, περνάμε στη δεκαετία των 80s με disco-μεταλλικές πινελιές και party shoes. Και καθώς τα cool 90s με τα άνετα flatforms δίνουν τη θέση τους στα φουτουριστικά 00’s και τα neon stiletto heels, σκιαγραφείται η πορεία της Envie Shoes, και αποκαλύπτεται το μυστικό της επιτυχίας της… «50 χρόνια…ακολουθούν τον ρυθμό σου!», όπως επισημαίνεται.

Την παραγωγή του σποτ ανέλαβε η Egg Productions, στο πλαίσιο της νέας τους συνεργασίας, ενώ το concept ήταν της creative copywriter Ισμήνης Βιλλιώτη, σε σκηνοθεσία του Γιάννη Μιχελόπουλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα