Mentoring για επαγγελματίες marketing από το «The Marketing Hub»

O μη κερδοσκοπικός οργανισμός «Τhe Marketing Hub» ξεκίνησε πρόγραμμα mentoring για τους ανθρώπους οι οποίοι εργάζονται στον χώρο του marketing στη χώρα μας. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε νέους marketers με εργασιακή εμπειρία 0-5 χρόνια, καθώς και σε τελειόφοιτους φοιτητές του marketing. Σκοπός του είναι η διασύνδεση των νέων επαγγελματιών με έμπειρα στελέχη του marketing (mentors), προκειμένου να έχουν την ευκαιρία να εξελίξουν και να αναπτύξουν την καριέρα τους, μέσω μιας δυναμικής και αμφίδρομης εμπειρίας μάθησης, ανατροφοδότησης και καθοδήγησης.

Επίσης, οι συμμετέχοντες

στο πρόγραμμα (mentees) θα μπορέσουν να διευρύνουν το επαγγελματικό τους δίκτυο, να καθορίσουν νέους τρόπους για την περαιτέρω ανάπτυξη των δεξιοτήτων τους, καθώς και να επαναπροσδιορίσουν τους επαγγελματικούς τους στόχους. Δυνατότητα συμμετοχής στο πρόγραμμα έχουν οι marketers, οι οποίοι είναι ή θα γίνουν μέλη του «The Marketing Hub» και η παροχή του προγράμματος γι’ αυτούς παρέχεται δωρεάν. Σημειώνεται ότι ο χρόνος διεξαγωγής του πρώτου κύκλου προγράμματος Mentoring είναι η περίοδος Ιανουάριος – Μάρτιος του 2024, ενώ το kick off event όπως και η εκπαίδευση όλων των συμμετεχόντων στο πρόγραμμα έχουν ήδη ολοκληρωθεί.

Project Leader της δράσης είναι η Θεώνη Δημοπούλου (Austriacard Holdings), ενώ την ομάδα των mentors συμπληρώνουν οι: Νίκος Βαρβαδούκας (Public Group), Μιχάλης Βλασταράκης (Eurobank), Ιωάννα Γαβριελάτου (Sunlight Group), Αλέξανδρος Μπαλτατζής (Αθηναϊκή Ζυθοποιία), Νιόβη Παπαζώτου (Unilever, Sephora, Apivita, Coco – Mat), Μάριαμ Σάντρι (Praktiker Hellas), Γιώργος Τυρέλης (Philip Morris International), Μάρκος Φραγκουλόπουλος (Interamerican) και Κωνσταντίνα Ψαρράκου (Παπαστράτος).

Keywords
Τυχαία Θέματα