Stoiximan και ΕΣΑΚΕ σε κοινές κοινωνικές δράσεις για τη Stoiximan Basket League

Συνέντευξη Τύπου πραγματοποίησαν η Stoiximan με τον Ελληνικό Σύνδεσμο Ανωνύμων Καλαθοσφαιρικών Εταιρειών (ΕΣΑΚΕ) με την ευκαιρία της ανανέωσης της χορηγικής συνεργασίας τους, για την επόμενη τριετία, στο πλαίσιο της οποίας παρουσίασαν το κοινό πλαίσιο κοινωνικών δράσεων για τη Stoiximan Basket League.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες η Kaizen Gaming σε συνεργασία με τον ΕΣΑΚΕ, προχώρησε σε επανεκκίνηση της χορηγικής συνεργασίας τους καθώς η Stoiximan

θα είναι για τα επόμενα τρία χρόνια Ονοματοδότης και Μεγάλος Χορηγός της Stoiximan Basket League.

Στο πλαίσιο αυτό, Stoiximan και ΕΣΑΚΕ, ανακοίνωσαν ότι το All-Star Game θα διεξαχθεί, αυτήν την φορά, στη δοκιμαζόμενη από τις επιπτώσεις των πλημμυρών Θεσσαλία, και συγκεκριμένα στην Καρδίτσα, με τις δυο εταιρείες να δείχνουν τη στήριξή τους στην τοπική κοινωνία.

Επίσης, με στόχο την υποστήριξη της εκπαιδευτικής κοινότητας της πληγείσας περιοχής οι δύο εταίροι θα παράσχουν υλικοτεχνολογικό εξοπλισμό σε έξι σχολεία του Δήμου Καρδίτσας και τρία σχολεία του Δήμου Παλαμά.

Ο Πάνος Κωνσταντόπουλος, Αντιπρόεδρος της Stoiximan, δήλωσε: «Η ανανέωση της χορηγίας μας με τον ΕΣΑΚΕ επιδιώκει να συμβάλει στην ενίσχυση του ελληνικού αθλητισμού και στην περαιτέρω αναβάθμιση του πρωταθλήματος μπάσκετ».

Keywords
Τυχαία Θέματα