Πρωτοβουλία «Τo δάσος µας» για την αναδάσωση της Αττικής

Σύµφωνο συνεργασίας υπέγραψαν η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Συµµαχία Για Την Ελλάδα», και η Μaxima Insurance ΑΕ, αναλαµβάνοντας την αποκατάσταση µεγάλης έκτασης δάσους της Αττικής που είχε καταστραφεί από πυρκαγιά.

Το πρόγραµµα «Το δάσος µας» στοχεύει στην αποκατάσταση του χαµένου δάσους αλλά µε βιώσιµο τρόπο και, κυρίως, εξασφαλίζοντας επαγγελµατική φροντίδα για τις εκτάσεις που αναδασώνονται για περίοδο δύο ετών. Με απόφαση

του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, οι ανωτέρω εταιρείες ορίζονται ανάδοχοι για την υλοποίηση έργων αναδάσωσης 490 καµένων στρεµµάτων στον Άγιο Στέφανο και 516 καµένων στρεµµάτων, στην περιοχή της Πεντέλης.

Πρόκειται για έκταση συνολικής επιφάνειας 1.000 στρεµµάτων, στα οποία θα φυτευτούν συνολικά, περί τα 70.000 δέντρα για τη στήριξη του δασικού οικοσυστήµατος των περιοχών αυτών. Η Συµµαχία Για Την Ελλάδα και η Μaxima Insurance αναλαµβάνουν να ευαισθητοποιήσουν την κοινή γνώµη και ιδιαίτερα τον επιχειρηµατικό κόσµο για την επίτευξη συνεργειών και τη στήριξη της ανωτέρω δράσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα