WPP, Google και Wacl υποστηρίζουν την Allies Coming out for Trans+

Τους Creative Equals, Outvertising, Smarty Pants, The Unmistakables και Utopia υποστηρίζουν οι WPP, Wacl, Cannes Lions και YouTube, μέσω μιας συλλογικότητας που ονομάζεται Allies Coming out for Trans+.

Η ACT+ δημιουργήθηκε για να

προωθήσει τη μεγαλύτερη δέσμευση με την trans κοινότητα και να ενισχύσει την υποστήριξη από τους ηγέτες του marketing και της επικοινωνίας. Η συλλογικότητα ξεκινά διαδικασίες με μια ενημερωτική εκδήλωση σε στελέχη, η οποία έχει προγραμματιστεί για τις 30 Απριλίου, στα γραφεία της Google, στο King’s Cross.

Ο σχηματισμός της ACT+ αφενός έρχεται καθώς τα εγκλήματα μίσους κατά των trans ατόμων αυξάνονται κι αφετέρου, καθώς γίνεται ζωτικής σημασίας, η δημιουργία μιας συμπεριληπτικής ατζέντας στη στρατηγική marketing.

Μια σειρά από εταιρείες έχουν ενταχθεί στη συλλογικότητα, συμπεριλαμβανομένων των WPP Unite, Warc, YouTube, D&AD, Reckitt Benckiser, Wacl, Cannes Lions, Trans+ Solidarity Alliance και Contagious. Ο Marty Davies, joint Chief Executive της Outvertising δήλωσε: «Το ACT+ επιδιώκει να δώσει κατευθύνσεις στους ηγέτες της βιομηχανίας ώστε να κάνουν πράξεις τις δεσμεύσεις τους – ως συλλογικότητα».

(Πηγή: Campaign)

Keywords
Τυχαία Θέματα