Η Ketchum με νέα Chief Client Officer Global Markets

Η Bibi Hilton, η πρώην Managing Director της Golin London, επιστρέφει στον agency για να ενταχθεί στην Ketchum ως Chief Client Officer για τις διεθνείς αγορές. Αφού αποχώρησε από την Golin, ανέλαβε Global Engagement Director του cross-agency Unilever λογαριασμού στην IPG και στη συνέχεια μετέβη στην Creative

Access ως Communications Director και μετέπειτα CEO.

Στον νέο της ρόλο στην Ketchum, ασχολείται με το client experience σε όλες τις αγορές εκτός των ΗΠΑ, ενώ σκοπός της είναι και η προσήλωση της εταιρείας στις αρχές του DEI. Η CEO global markets της Ketchum, Jo-ann Robertson, ανέφερε: «Θαυμάζω τη Bibi εδώ και πάνω από μια δεκαετία, για τη δουλειά που έκανε σε Golin, IPG και Creative Access.

Όταν ήμασταν μαζί στην επιτροπή Women in PR ήξερα ότι μια μέρα θα διασφαλίσω ότι θα δουλέψουμε μαζί». Από την πλευρά της η Hilton ανέφερε: «Το ότι βρέθηκα μακριά από τη βιομηχανία δημοσίων σχέσεων για μερικά χρόνια διεύρυνε τους ορίζοντές μου και με δίδαξε τόσα πολλά. Φιλοδοξία μου είναι να εμπλουτίσω την εμπειρία των πελατών μας και να καινοτομήσω. Υπό το πρίσμα του DEI, θα εξετάσω και το πώς μπορούμε να χτίσουμε απίστευτες ομάδες για χάρη των πελατών μας και να διασφαλίσουμε την ανάπτυξή τους».

(Πηγή: Provokemedia)

Keywords
Τυχαία Θέματα