Ελληνικός Χρυσός: Ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα «Μικροί Επιστήμονες στον Δήμο Αριστοτέλη»

Με ένα Φεστιβάλ Ρομποτικής στο κλειστό θέατρο Μεγάλης Παναγίας, ολοκληρώθηκε για 6η συνεχόμενη χρονιά το πρόγραμμα «Μικροί Επιστήμονες στο Δήμο Αριστοτέλη», που έχει σχεδιαστεί από την εκπαιδευτική ομάδα της Eduact, σε συνεργασία με την εταιρεία Ελληνικός Χρυσός.

Η πρωτοβουλία αυτή δίνει την ευκαιρία στους μαθητές του Δήμου Αριστοτέλη να παρακολουθήσουν εργαστήρια Εκπαιδευτικής Ρομποτικής και STEM, σε

ειδικά διαμορφωμένους χώρους που βρίσκονται στις τοπικές κοινότητες Στρατωνίου, Νεοχωρίου, Παλαιοχωρίου και Μεγάλης Παναγίας. Ο φετινός 6ος κύκλος εργαστηρίων εστίασε σε προκλήσεις που σχετίζονται με τον χώρο της Τέχνης και του Πολιτισμού.

Συνολικά 160 παιδιά ηλικίας 4-16 ετών πειραματίστηκαν με νέους τρόπους δημιουργίας και επικοινωνίας της τέχνης. Παράλληλα, η συμμετοχή στο πρόγραμμα αποτέλεσε και ευκαιρία για την προετοιμασία ομάδων συμμετοχής στο πρόγραμμα First Lego League.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ελληνικός Χρυσός, Ολοκληρώθηκε, Μικροί Επιστήμονες, Δήμο Αριστοτέλη,ellinikos chrysos, oloklirothike, mikroi epistimones, dimo aristoteli