ΕνΕΑΠ & ΣΕΑΟΠ: Νέες οδηγίες ως προς την υπεύθυνη επικοινωνία ποτών με αλκοόλη

H Υπεύθυνη Κατανάλωση Αλκοολούχων Ποτών παραμένει βασική προτεραιότητα για την Ένωση Επιχειρήσεων Αλκοολούχων Ποτών (ΕνΕΑΠ) και τον Σύνδεσμο Ελλήνων Παραγωγών Αποσταγμάτων & Αλκοολούχων Ποτών (ΣΕΑΟΠ).

Πιστοί στις δεσμεύσεις και τις αρχές τους για την υπεύθυνη διαφήμιση αλκοολούχων ποτών, οι ΕνΕΑΠ και ΣΕΑΟΠ προχώρησαν στην επικαιροποίηση των Αρχών Αυτοδέσμευσης, επεκτείνοντάς τις σε όλα τα κανάλια επικοινωνίας και διαφήμισης. Η επικαιροποίηση των «Αρχών Αυτοδέσμευσης» περιλαμβάνει κατευθυντήριες οδηγίες ως προς την υπεύθυνη επικοινωνία Marketing ποτών με

αλκοόλη, οι οποίες τίθενται στη διάθεση και την εποπτεία του Συμβουλίου Ελέγχου Επικοινωνίας.

Η ανανεωμένη έκδοση των «Αρχών Αυτοδέσμευσης» λαμβάνει υπόψιν όλες τις σύγχρονες πρακτικές marketing, καθώς και όλα τα κανάλια επικοινωνίας, έντυπα, ηλεκτρονικά και ψηφιακά ενώ, παράλληλα, προβλέπει και παρέχει κατευθύνσεις για την εμπορική προβολή που κάνει η βιομηχανία στα social media, τόσο απευθείας ή/και μέσω τρίτων (influencers). Επίσης, οι δύο ενώσεις λανσάρουν την ανανεωμένη ιστοσελίδα apolafste.ypefthina.gr, με στόχο την ενημέρωση των καταναλωτών σε θέματα υπεύθυνης κατανάλωσης και σερβιρίσματος αλκοόλ.

Keywords
Τυχαία Θέματα