Επτά βραβεία για την Groupama Ασφαλιστική

Οι ψηφιακές υπηρεσίες της Groupama Ασφαλιστικής ξεχώρισαν στα Digital Finance Awards 2024, συγκεντρώνοντας συνολικά επτά βραβεία. Ενδεικτικά, με χρυσό βραβείο στην κατηγορία Best Insurance Portal τιμήθηκαν τα Groupama & myZen Customer Portals, που υλοποιήθηκαν σε συνεργασία με τις εταιρείες Indice & Cognity αντίστοιχα, ενώ

χρυσό βραβείο απονεμήθηκε και στην κατηγορία Best Risk, Compliance, Regtech & Data Privacy Digital Initiative για την υπηρεσία Egov-Know Your Customer που αφορά την επικαιροποίηση των στοιχείων των πελατών της Groupama Ασφαλιστικής. Για τη συγκεκριμένη υπηρεσία, που έλαβε και το ασημένιο βραβείο στην κατηγορία Best Digital Transformation Initiative, η Groupama Ασφαλιστική συνεργάστηκε με την εταιρεία Indice & τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Η εταιρεία διακρίθηκε, επίσης, στην κατηγορία Best AI-driven Initiative, λαμβάνοντας ασημένιο βραβείο για την υλοποίηση chatbot, σε συνεργασία με την εταιρεία Smartrep. Διπλή βράβευση έλαβε και το myzen.gr, με χάλκινο βραβείο στις κατηγορίες Best New / special Digital Product Launch και Best Digital Initiative for Automotive Product. Για την υλοποίηση της online πλατφόρμας myzen.gr, η Groupama Ασφαλιστική συνεργάστηκε με την εταιρεία Cognity.

Η λίστα ολοκληρώνεται με τη βράβευση της υπηρεσίας Groupama Go Green που κέρδισε χάλκινο βραβείο στην κατηγορία Best Paperless Digital Initiative, ένα project το οποίο ολοκληρώθηκε με τη συνεργασία των Cognity & Indice.

Keywords
Τυχαία Θέματα