Η CDMO της L’Oréal αναδείχθηκε 2023 WFA Global Marketer of the Year

Η Asmita Dubey, Chief Digital and Marketing Officer (CDMO) της L’Oréal, αναδείχθηκε από την WFA, ως η Global Marketer of the Year για το 2023. Η ίδια ήταν μια από τους πέντε επικρατέστερους υποψηφίους, λαμβάνοντας την υψηλότερη βαθμολογία στη συνδυαστική ψηφοφορία του κοινού και της κριτικής επιτροπής εμπειρογνωμόνων.

Η Asmita Dubey εντάχθηκε στην εταιρεία

το 2013, αρχικά, ως CMO για τη L’Oréal China, ενώ, ακολούθως, το 2016, ανέλαβε τον ίδιο ρόλο για το σύνολο της περιοχής Ασία-Ειρηνικός (APAC). Επέστρεψε στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στο Παρίσι το 2017 και ανέλαβε τη θέση της Chief Digital and Marketing Officer τον Απρίλιο του 2021.

Δεδομένου ότι η L’Oréal διαθέτει ένα ισχυρό ιστορικό χρήσης της τεχνολογίας για την ενίσχυση των προσπαθειών της στο marketing, διεκδικώντας τώρα ένα μερίδιο επιρροής 30%, το οποίο έχει κερδίσει από τη συνεργασία με περισσότερους από 50.000 influencers σε κανάλια όπως το TikTok και το gaming, η Asmita εισήγαγε μια νέα σειρά AR υπηρεσιών ομορφιάς και virtual try-ons για τα μαλλιά, το μακιγιάζ, καθώς και για τη διάγνωση της επιδερμίδας μέσω του AI.

(Πηγή: WFA)

Keywords
Τυχαία Θέματα