Η Grant Thornton εγκαινίασε τον νέο τεχνολογικό θεσμό «Future Unfold»

H Grant Thornton, φιλοδοξώντας να «φέρει το αύριο ένα βήμα πιο κοντά στο σήμερα και να διαμορφώσει το μέλλον μαζί με την επιχειρηματική κοινότητα», εγκαινίασε τη νέα της πρωτοβουλία, τον τεχνολογικό θεσμό «Future Unfold».

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 3 Οκτωβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, με τη συμμετοχή εκπροσώπων της ελληνικής επιχειρηματικής

και τεχνολογικής κοινότητας, ενώ τον συντονισμό ανέλαβε η δημοσιογράφος Μαρία Σαράφογλου.

Στο Future Unfold, προσωπικότητες του τεχνολογικού κλάδου αντάλλαξαν απόψεις και ιδέες γύρω από την τεχνολογική εξέλιξη και την επιρροή της στις σύγχρονες επιχειρήσεις, την τεχνητή νοημοσύνη και τη βιωσιμότητα, ενώ ξεχωριστή έμφαση δόθηκε στις δράσεις και στις πολιτικές που χρειάζεται να υλοποιηθούν για την περαιτέρω προώθηση του ψηφιακού μετασχηματισμού της χώρας.

Καλωσορίζοντας τους παρευρισκόμενους, ο Βασίλης Καζάς, Διευθύνων Σύμβουλος της Grant Thornton, ανέφερε: «Η πρωτοβουλία του “Future Unfold” αποτελεί για εμάς το επιστέγασμα του οράματος που έχουμε για το ψηφιακό μέλλον της Ελλάδας. Της πίστης που έχουμε ότι η χώρα μας διαθέτει όλα τα απαραίτητα εφόδια, προκειμένου να βρεθεί στην “καρδιά” της ψηφιακής εποχής.

Αναγνωρίζοντας ότι οι τρέχουσες συνθήκες απαιτούν μία συνεχή προσαρμοστικότητα, καθώς και την απαραίτητη τεχνολογική ωριμότητα, δημιουργούμε μία κοινότητα διαλόγου η οποία θα αποτελέσει “οδηγό” για κάθε οργανισμό που φιλοδοξεί να διαδραματίσει τον δικό του κομβικό ρόλο στη νέα σελίδα της Ελλάδας. Θεσπίζουμε ένα forum πολύτιμων απόψεων από δυναμικές προσωπικότητες του τεχνολογικού κλάδου».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Grant Thornton,Future Unfold