Η Huawei εγκαινίασε το νέο της Health Lab στην Ευρώπη

Το νέο της Health Lab έκτασης 1.000 τμ εγκαινίασε η Huawei, στις 26 Οκτωβρίου, στο Ελσίνκι της Φινλανδίας. Το νέο Huawei Health Lab διαθέτει εξοπλισμό δοκιμών, οι οποίες καλύπτουν πάνω από 20 τύπους αθλημάτων και θα χρησιμεύουν ως ανοικτές ερευνητικές πλατφόρμες για την ανάπτυξη της τεχνολογικής καινοτομίας και των αλγορίθμων φυσικής κατάστασης στο πλαίσιο του τομέα υγείας και φυσικής κατάστασης της Huawei.

Η

ερευνητική ομάδα του Health Lab στη Φινλανδία, αποτελείται από ένα ευρέος φάσματος επιστημονικό προσωπικό με έξι κατόχους PhD και 20 experts σε πέντε πεδία – φυσιολογία, ΑΙ, machine learning, software testing & software engineering – από επτά χώρες της Ευρώπης. Στο εργαστήριο δημιουργήθηκαν αληθοφανή περιβάλλοντα άθλησης και σενάρια σε 5 πεδία δοκιμών, που παρακολουθούν πάνω από 200 φυσιολογικούς και εμβιομηχανικούς δείκτες.

Η απόδοση των αθλητών καταγράφεται τόσο από τα μηχανήματα, όσο και από τα τελευταία wearable συσκευών της Huawei, όπως το Huawei Watch GT 4. Επί του παρόντος, η Huawei σχεδιάζει να συνεχίσει την ερευνητική συνεργασία με ευρωπαϊκά πανεπιστήμια και κέντρα υγείας ατόμων με αναπηρία για να προωθήσει την έρευνά της σχετικά με τις ανάγκες των χρηστών με αναπηρίες.

Keywords
Τυχαία Θέματα