Στις 18/12 το Digital Economy Forum 2023 του ΣΕΠΕ

Η ψηφιακή τεχνολογία ανοίγει νέους δρόμους, δημιουργεί νέα δεδομένα, θέτει νέες προκλήσεις και παρέχει συνεχώς νέες ευκαιρίες ανάπτυξης και ανταγωνιστικότητας.

Τις ευκαιρίες αυτές, αλλά και τις προκλήσεις, που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε για τον ψηφιακό μετασχηματισμό της χώρας με στόχο την ευημερία της ελληνικής κοινωνίας και την ανάπτυξη της εθνικής οικονομίας, θα αναδείξει ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών ΕλλάδαςΣΕΠΕ,

στο Digital Economy Forum 2023: Shaping Greece’s Digital Future, τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2023.

Το Digital Economy Forum 2023, θα πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία, ενώ και φέτος συμμετέχουν ομιλητές υψηλού κύρους και επιπέδου από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Οι βασικές θεματικές ενότητες του συνεδρίου αφορούν στο ΑΙ στις προοπτικές και στις προκλήσεις για την Ελλάδα, στον «πράσινο» μετασχηματισμό και στη βιωσιμότητα, που δημιουργούν νέα δεδομένα για τις επιχειρήσεις, στις Υποδομές με τα FTTH και Data Centers κ.ά.

Τον Πρόεδρο της Ελληνικής Κυβέρνησης στο κλείσιμο των εργασιών του Forum θα εκπροσωπήσει ο Υπουργός Εθνικής Οικονομίας & Οικονομικών, Κωστής Χατζηδάκης, ο οποίος θα πραγματοποιήσει την κεντρική ομιλία, ενώ την έναρξη των εργασιών, με ομιλία του, θα πραγματοποιήσει ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Στέφανος Κασσελάκης.

Keywords
Τυχαία Θέματα
1812, Digital Economy Forum 2023, ΣΕΠΕ,1812, Digital Economy Forum 2023, sepe