Η Microsoft με νέο Περιφερειακό Γενικό Διευθυντή Δημοσίου EMEA

Στον Κώστα Λουκά αναθέτει η Microsoft τον ρόλο του Περιφερειακού Γενικού Διευθυντή για τον Κεντρικό Δημόσιο Τομέα σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική (ΕΜΕΑ).

Το έμπειρο στέλεχος, στα νέα του καθήκοντα, θα έχει την ευθύνη για τον καθορισμό της περιφερειακής στρατηγικής και την ανάπτυξη συνεργασιών σε κρατικό επίπεδο, σε όλες τις χώρες του ΕΜΕΑ, με σκοπό «τον μετασχηματισμό της επόμενης γενιάς κυβερνητικών υπηρεσιών με βάση την τεχνητή νοημοσύνη

και το Microsoft Cloud».

Ο Κώστας Λουκάς «μετρά» ήδη 19 χρόνια στη Microsoft, σε ηγετικές θέσεις στην Κεντρική και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Ξεκίνησε, αρχικά, στη Microsoft Ελλάς ως Οικονομικός Διευθυντής και, στη συνέχεια, ως Διευθυντής Marketing και Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος, μέχρι το 2011.

Για τα επόμενα δύο χρόνια, ανέλαβε τη Γενική Διεύθυνση της Microsoft Κύπρου και Μάλτας και, ακολούθως, διετέλεσε Διευθύνων Σύμβουλος της Microsoft Ρουμανίας. Τα τελευταία οκτώ χρόνια διαμορφώνει την ψηφιακή στρατηγική ιδιωτικών οργανισμών και κυβερνήσεων στις 35 χώρες της ευρύτερης περιοχής, ως GM Μεγάλων Πελατών και Δημοσίου, αντίστοιχα.

Keywords
Τυχαία Θέματα