Τιμητική διάκριση για τον ΣΔΕ στα Circular Economy Awards

Τιμητικό βραβείο έλαβε ο Σύνδεσμος Διαφημιζομένων Ελλάδος στα Circular Economy Awards 2023, η απονομή των οποίων έγινε τη Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου. Ο ΣΔΕ βραβεύτηκε για τις ενέργειες μηδενισμού της σπατάλης τροφίμων και επεξεργάσιμων αποβλήτων στο WFA Global Marketer Conference 2022, το οποίο έγινε έτσι το πρώτο Zero Wasted Event στην Ελλάδα.

Πιο αναλυτικά, 1.300 μερίδες

φαγητό, αναψυκτικά, μπίρες και ελαιόλαδο που δεν καταναλώθηκαν στο συνέδριο και στο επίσημο δείπνο της διοργάνωσης, δόθηκαν στη MKO «Φάρος Ελπίδας», 175kg οργανικά απορρίμματα μετατράπηκαν σε 96kg λίπασμα, 195kg γυαλί, πλαστικό, μέταλλο και χαρτί ανακυκλώθηκαν πλήρως, ενώ ακόμα και τα αποτσίγαρα συλλέχθηκαν και δόθηκαν για επεξεργασία και αναβάθμιση σε δευτερογενές στερεό καύσιμο.

Ο Γρηγόρης Αντωνιάδης, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, κατά την παραλαβή του βραβείου, δήλωσε: «Στο GMC 2022, καταφέραμε να κάνουμε πράξη όλα όσα πρεσβεύουμε στο πλαίσιο του better marketing σχετικά με τη βιωσιμότητα και την κυκλική οικονομία. Ευχαριστούμε το Just go Zero by Polygreen και το Μπορούμε για τη δυνατότητα που μας έδωσαν να υλοποιήσουμε το όραμά μας και την Boussias Events για την ανάδειξη της προσπάθειας».

Keywords
Τυχαία Θέματα