Η Salesforce λανσάρει το Slack AI

Η Salesforce παρουσιάζει στην αγορά το Slack AI, μια εύκολη και αξιόπιστη δημιουργική ΤΝ (AI) που διατίθεται εγγενώς στο Slack, ως «απάντηση» στις ανάγκες των εργαζομένων για γρήγορη εξεύρεση βασικών πληροφοριών.

Σύμφωνα με έρευνα της Gartner, σχεδόν οι μισοί εργαζόμενοι αντιμετωπίζουν σχετικές δυσκολίες, κάτι που τους οδηγεί σε αυξημένο νοητικό φορτίο, καθιστώντας δυσκολότερο το να παραμένουν ενημερωμένοι.

Η Τεχνητή Νοημοσύνη προσφέρει τη λύση καθιστώντας την εσωτερική γνώση πιο συναφή κι ευκολότερη στην

πρόσβαση και την προτεραιοποίηση. Αναζήτηση, ανακεφαλαιώσεις και περιλήψεις νημάτων αλληλογραφίας που υποστηρίζονται από Τεχνητή Νοημοσύνη (ΑΙ) εμφανίζουν και ιεραρχούν όσα πρέπει να γνωρίζουν οι εργαζόμενοι, ώστε να μπορούν να διατηρούν τον έλεγχο στην εργασία τους. Οι χρήστες μπορούν να εξοικονομήσουν κατά μέσο όρο 97 λεπτά την εβδομάδα χρησιμοποιώντας τις λειτουργίες AI του Slack, όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση.

Τα μεγάλα γλωσσικά μοντέλα (LLM) της AI φιλοξενούνται απευθείας στο Slack, διασφαλίζοντας ότι τα δεδομένα των πελατών παραμένουν εντός των οργανισμών τους προς αποκλειστική τους χρήση, όπως επισημαίνεται. Το Slack AI θα κυκλοφορήσει αρχικά υποστηρίζοντας την αγγλική γλώσσα, ενώ η υποστήριξη άλλων γλωσσών θα επιβεβαιωθεί τους επόμενους μήνες.

Keywords
Τυχαία Θέματα