Η Μοτοδυναμική στηρίζει για δεύτερη χρονιά το Navarino Challenge

H Μοτοδυναμική θα βρεθεί, για ακόμα μία χρονιά, στο πολυβραβευμένο πολυαθλητικό γεγονός Navarino Challenge, στις 13-15 Οκτωβρίου, στην Costa Navarino και την Πύλο. Με το μήνυμα «ο αθλητισμός ενώνει» και ακολουθώντας τον σκοπό του Ολυμπιακού Κινήματος, το Navarino Challenge θα συγκεντρώσει, για ακόμα μία χρονιά, ανθρώπους όλων των ηλικιών και δυνατοτήτων, ερασιτέχνες

και επαγγελματίες συμμετέχοντες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Αθλητές και πρεσβευτές της διοργάνωσης θα κινηθούν με ασφάλεια, με τον ανανεωμένο στόλο αυτοκινήτων της Sixt, μέλους του oμίλου Μοτοδυναμική και Premium Mobility Partner του Navarino Challenge 2023. Επιπλέον, οι αθλητές και πρεσβευτές της Sixt, Αντιγόνη Ντρισμπιώτη και Εμμανουήλ Καραλής, θα τιμηθούν στο Navarino Challenge για τη συνολική τους συνεισφορά στον αθλητισμό. Παράλληλα, μέσω της συμμετοχής της, η Μοτοδυναμική θα εφαρμόσει βιώσιμες πρακτικές, συμβάλλοντας στην προστασία του περιβάλλοντος.

Η ομάδα Motodynamics Cleaning Team θα αναλάβει σε συνεργασία με το Moraitis Watersports και εθελοντές, τον καθαρισμό της παραλίας της Γιάλοβας, στο πλαίσιο του Navarino Challenge. Η ποσότητα των νεκρών φύλλων που θα συλλεχθεί από την παραλία θα τοποθετηθεί σε ειδικές τσάντες και θα προωθηθεί για να δώσει δεύτερη ζωή μέσα από την τεχνολογία της PHEE.

Παράλληλα, η Μοτοδυναμική μέσω του Navarino Challenge θα υποστηρίξει την εθελοντική ομάδα του Humanity Greece, ενώ θα πραγματοποιηθεί και διαδρομή δίπλα στη θάλασσα των 10 χλμ. powered by Sixt.

Keywords
Τυχαία Θέματα