Οι παγκόσμιοι διαφημιστικοί όμιλοι δεσμεύονται να στηρίξουν το προσωπικό τους στο Ισραήλ

Καθώς τα διαφημιστικά agencies στο Τελ Αβίβ υφίστανται τις επιπτώσεις μετά την επίθεση της Χαμάς και την κήρυξη του πολέμου από την ισραηλινή κυβέρνηση, οι παγκόσμιοι διαφημιστικοί όμιλοι δεσμεύονται να υποστηρίξουν το προσωπικό τους στα τοπικά agencies του δικτύου τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι ένας εργαζόμενος agency σκοτώθηκε στο μουσικό φεστιβάλ Supernova, ενώ άλλοι επιστρατεύονται.

Οι Ogilvy, McCann, Havas, Leo Burnett,

Dentsu και TBWA διαθέτουν γραφεία στο Τελ Αβίβ, το οποίο αποτελεί σημαντικό κόμβο για τον τομέα της τεχνολογίας και της διαφήμισης στην περιοχή. Οι Publicis Groupe αποτελεί τον μεγαλύτερο εργοδότη μεταξύ αυτών με 440 εργαζομένους, με τους περισσότερους να δουλεύουν για τη Leo Burnett Tel Aviv. Στους πελάτες της Publicis Groupe περιλαμβάνονται οι Ford, BMW και Samsung.

Η ιαπωνική Dentsu απασχολεί 50 άτομα στο Τελ Αβίβ. Σύμφωνα με την εταιρεία, παρείχε «εστιασμένη υποστήριξη» στο προσωπικό της πόλης. Εκπρόσωπος της Omnicom έκανε γνωστό ότι ένας υπάλληλος της TBWA\Tel Aviv σκοτώθηκε στο μουσικό φεστιβάλ Supernova. Ο Ben Sever, co-CEO και Chief Creative Officer, Havas Tel Aviv, δήλωσε στο The Drum ότι οι 60 υπάλληλοι του agency είναι ασφαλείς και σε επαφή μεταξύ τους.

(Πηγή: The Drum)

Keywords
Τυχαία Θέματα