Η Βίκος ΑΕ με πέντε διακρίσεις στα Ermis Awards

Ένα χρυσό και 4 χάλκινα βραβεία είναι ο απολογισμός της χρονιάς για τα τηλεοπτικά & ραδιοφωνικά spots και τις καταχωρήσεις της Bίκος ΑΕ στα Ermis Awards, σε συνεργασία με την ομάδα της Soho Square Athens.

O Κωνσταντίνος Σεπετάς, Chief Marketing Officer της Ηπειρωτικής Βιομηχανίας Εμφιαλώσεων ΑΕ, αναφέρει σχετικά με τις διακρίσεις της Βίκος ΑΕ: «Είμαι ενθουσιασμένος για την επιτυχία

μας στα Βραβεία Ermis! Διακριθήκαμε σε διάφορες κατηγορίες, αποδεικνύοντας τη δημιουργικότητα και την αφοσίωση της ομάδας μας και των συνεργατών μας. Συγχαρητήρια σε όλους για τη συνεργασία και την αφοσίωση προς το κοινό μας! Αυτή η αναγνώριση μας δίνει κίνητρο να συνεχίσουμε να εξελίσσουμε την εταιρεία μας και να προσφέρουμε ακόμα καλύτερες εμπειρίες στους πελάτες μας».

Συγκεκριμένα, η εταιρεία έλαβε Ermis Gold με το «Πέτρα-Σώμα-Φύση» (Δύναμή μας, η Ροή μας ΙΙ) από τη Filmiki στην κατηγορία Ermis Production και Ermis Bronze για το «The Pink Phenomenon» στην κατηγορία Ermis AD/ TVC/ Αναλώσιμα, για το «Φυσικά, Μόνο Αγάπη» στην κατηγορία Ermis AD/ TVC/ Αναλώσιμα, για το «Καφές» στην κατηγορία Ermis AD/ Καταχωρήσεις/ Αναλώσιμα και για το «Κατανοητό» στην κατηγορία Ermis AD/ Ραδιοφωνικά / Αναλώσιμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα