Κωφούς και βαρήκοους στηρίζουν Stoiximan, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ

H Stoiximan, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League και της δράσης «Δίνουμε Φωνή σε όλους», που υλοποίησε ως μεγάλη χορηγός και ονοματοδότης του ελληνικού πρωταθλήματος σε συνεργασία με τη Super League για τη στήριξη των κωφών και βαρήκοων ανθρώπων, προχώρησε και σε μια τριπλή, ταυτόχρονη ενέργεια κοινωνικού χαρακτήρα με τις τρεις ποδοσφαιρικές ομάδες που ανήκουν στη χορηγική οικογένειά της.

Στους

τρεις αγώνες που συμμετείχαν, οι φανέλες των ποδοσφαιριστών των ΠΑΕ Ολυμπιακός, ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ΠΑΕ ΠΑΟΚ, έφεραν το λογότυπο της Stoiximan, αποτυπωμένο στο δακτυλικό αλφάβητο της νοηματικής γλώσσας, στοχεύοντας στην ευαισθητοποίηση του κοινού σχετικά με τα δικαιώματα των κωφών και βαρήκοων.

Παράλληλα, η Stoiximan από κοινού με τις ομάδες προχωρά στη στήριξη του Σωματείου Διερμηνέων Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας, με στόχο τη δημιουργία ενός λεξιλογίου με αθλητικούς όρους στη νοηματική γλώσσα. Η υλοποίηση της ενέργειας θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με κωφούς αθλητές και προπονητές.

Keywords
Τυχαία Θέματα