Μετασχηματισμός για τη NetSteps

Η NetSteps ανακοίνωσε έναν σημαντικό οργανωτικό μετασχηματισμό με τη δημιουργία τριών ξεχωριστών τμημάτων με ανεξάρτητους ρόλους, εξειδικευμένο προσωπικό και διαφορετική δομή. Στόχος της να επανατοποθετηθεί στην αγορά με γνώμονα τις ανάγκες της και τον ορίζοντα των τεχνολογικών εξελίξεων, ούτως ώστε να εξυπηρετεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις σύγχρονες απαιτήσεις.

Στο πλαίσιο αυτό, συστήνει τους Code+, τους Wires και τους Ordino, τα νέα

της τμήματα που έρχονται να καλύψουν ανάγκες Development, Marketing & Consulting αντίστοιχα. Αναλυτικότερα, μετά από 12 χρόνια εμπειρίας σε bugs, διασυνδέσεις ERP, βελτιστοποιημένου UI/UX, η ομάδα Code+ είναι πλέον αφοσιωμένη στη δημιουργία εξελιγμένων ηλεκτρονικών εμπειριών, που εξυπηρετούν ακόμα μεγαλύτερο και πιο απαιτητικό κοινό. Τη διεύθυνση του τμήματος ανέλαβε ο Γιάννης Κόρδης.

Παράλληλα, το Performance Marketing, το SEO, η παραγωγή ξεχωριστού περιεχόμενου για τα Social Media υπήρχαν πάντα, αλλά σήμερα η ομάδα των Wires εισάγει ένα νέο βάθος τεχνογνωσίας και εξειδίκευσης που ανταποκρίνεται στο εξελισσόμενο τοπίο.

Στα 12 χρόνια λειτουργίας της NetSteps, το όραμά της να ξεχωρίσει στον αχανή online κόσμο έδωσε σχήμα στη σημερινή έμπειρη ομάδα Digital Marketing υπό τη διεύθυνση της Χριστίνας Αθανασιάδη. Τέλος, αντιπροσωπεύοντας το αποκορύφωμα μιας δεκαετίας ενεργής ενασχόλησης με τον ψηφιακό μετασχηματισμό και το ηλεκτρονικό επιχειρείν, η Ordino είναι η ενσάρκωση των εμπειριών της NetSteps με πολυάριθμα έργα και οργανισμούς, με επικεφαλής τον Γιάννη Καραλή.

Keywords
Τυχαία Θέματα