Νέες λύσεις ΑΙ για τον τομέα της υγείας από τη Salesforce

Η Salesforce παρουσίασε καινοτόμα εργαλεία AI και δεδομένων για τον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης, στο πλαίσιο του συνεδρίου προγραμματιστών TrailblazerDX, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα. Τα νέα εργαλεία υποστηρίζονται από τα Einstein 1 και Data Cloud της Salesforce και στοχεύουν στη βελτίωση των διοικητικών διαδικασιών, των

αλληλεπιδράσεων με τους ασθενείς και στην εξατομίκευση της φροντίδας τους από τους οργανισμούς υγείας.

Το Einstein Copilot: Health Actions αξιοποιεί τη δύναμη της συνομιλητικής τεχνητής νοημοσύνης, για να βελτιώσει την εργασιακή ροή των επαγγελματιών υγείας, συμβάλλοντας στην εξοικονόμηση χρόνου στις κλινικές διαδικασίες.

Η δυνατότητα Assessment Generation δε αντιμετωπίζει τη χρονοβόρα διαδικασία της ψηφιοποίησης τυποποιημένων αξιολογήσεων υγείας, ενώ τα Data Cloud for Health και MuleSoft Direct for Health Cloud επιτρέπουν στους οργανισμούς να αξιοποιούν δεδομένα από διαφορετικές πηγές. Σημειώνεται ότι τα εργαλεία της Salesforce για την υγειονομική περίθαλψη δίνουν προτεραιότητα στην ασφάλεια των δεδομένων και συμμορφώνονται με τους κανονισμούς υγείας, μέσω του Einstein Trust Layer.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Νέες, Salesforce,nees, Salesforce