Νέο εστιατόριο McDonald’s στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου

Η Premier Capital Ελλάς, διαχειρίστρια των εστιατορίων McDonald’s στην Ελλάδα, συνεχίζει το επενδυτικό της πρόγραμμα σε όλη τη χώρα, με την προσθήκη ενός νέου εστιατορίου McDonald’s, στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας.

Το εστιατόριο άνοιξε την 1η Μαρτίου στην οδό Διον. Αρεοπαγίτου 5 και Μακρή 1, με μια

επένδυση που ξεπέρασε το ένα εκατ. ευρώ. Πρόκειται για το 29ο εστιατόριο McDonald’s που λειτουργεί η Premier Capital Ελλάς.

Το εστιατόριο απασχολεί 60 εργαζόμενους. Το McDonald’s Αρεοπαγίτου ενσωματώνει όλες τις πρόσφατες ψηφιακές καινοτομίες που ενισχύουν την εμπειρία του πελάτη. Λειτουργούν πέντε διπλής όψης μηχανήματα αυτόματης συναλλαγής (kiosks), ψηφιακές οθόνες που χειρίζεται προσωπικά ο επισκέπτης και μπορεί να επιλέγει το μενού του με μεγαλύτερη ευελιξία και έλεγχο στην παραγγελία του.

Το εστιατόριο διαθέτει επίσης υπηρεσία εξυπηρέτησης στο τραπέζι (table service) και υπηρεσία McDelivery. Επιπλέον, στο εστιατόριο McDonald’s Αρεοπαγίτου θα είναι διαθέσιμη η νέα υπηρεσία παραγγελίας και πληρωμής από το κινητό (Mobile Order & Pay). Επιπλέον, το εστιατόριο McDonald’s Αρεοπαγίτου υλοποίει το πρόγραμμα Just Go Zero σε συνεργασία με την εταιρεία Polygreen. Η Simona Mancinelli, Managing Director της Premier Capital Ελλάς, δήλωσε σχετικά:

«Φέρνοντας το θρυλικό brand McDonald’s πιο κοντά σε περισσότερους καταναλωτές, προσφέρουμε σταθερή αξία και ευκολία και επεκτείνουμε τις ψηφιακές υπηρεσίες μας για να διευρύνουμε την εμπειρία των επισκεπτών».

Keywords
Τυχαία Θέματα