Νέος digital κύκλος δωρεάν εκπαιδεύσεων από το Youth Empowered

Το δωρεάν πρόγραμμα ενίσχυσης της απασχολησιμότητας στον ιδιωτικό τομέα από την Coca-Cola Τρία Έψιλον Youth Empowered, ξεκινά τον νέο digital κύκλο δωρεάν εκπαιδεύσεων με σκοπό να προσφέρει ενδυνάμωση και καθοδήγηση πάνω σε ψηφιακές και επαγγελματικές δεξιότητες. Το πρόγραμμα θα διαρκέσει από τις 24 Απριλίου έως τις 31 Μαΐου και θα προσφέρει, δωρεάν, περισσότερα από 14 σεμινάρια σε σύγχρονες θεματικές από στελέχη του κλάδου.

Ο νέος digital κύκλος έρχεται σε συνέχεια του τριήμερου σεμιναρίου

HoReCa Empowered το οποίο μόλις ολοκληρώθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης. Ο νέος κύκλος υλοποιείται με στρατηγικό συνεργάτη τη Socialinnov και θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Η Αγγελική Παπαδημητρίου, Community & Customers Partnership Manager, Coca-Cola Τρία Έψιλον, δήλωσε: «Είναι πολύ μεγάλη μας χαρά που με το πρόγραμμα Empowered στεκόμαστε δίπλα στη νέα γενιά και στους επαγγελματίες του κλάδου HoReCa, προσφέροντας τα απαραίτητα εφόδια για να κατακτήσουν την καριέρα που επιθυμούν. Μέχρι σήμερα έχουμε ενδυναμώσει περισσότερους από 40.000 συμμετέχοντες και, εξίσου δυναμικά, προχωρούμε και φέτος, με στόχο τους 10.000».

Keywords
Τυχαία Θέματα