Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης: Δράση προβολής με σημαντικό κοινωνικό και οικονομικό αποτύπωμα

Παρουσία στην εκπομπή του Open TV, «Ώρα Ελλάδας», είχε η Βούλα Πατουλίδου, Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης και Πρόεδρος του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης με αφορμή τη «πλατινένια» διάκριση του οργανισμού στα Tourism Awards 2023 της Boussias Events. Η Βούλα Πατουλίδου ανέφερε, χαριτολογώντας, ότι με το μετάλλιο της δεν κυκλοφόρησε ποτέ, αλλά με το Platinum βραβείο που κέρδισε ο οργανισμός για την προβολή της

Θεσσαλονίκης ως προορισμού κυκλοφορεί.

Όπως τόνισε, πρόκειται για μια εσωτερική παραγωγή, η οποία συνέβαλλε και στην εξοικονόμηση πόρων, ενώ αναφέρθηκε στα σημαντικά αποτελέσματα που έφερε στην πόλη. «Στην Ελλάδα το θέμα είναι η συνεργασία», ανέφερε η ίδια και προσέθεσε:

«Όταν με ρωτούν “πώς τα κατάφερες;”, λέω δυο βήματα πίσω. Αρκεί να γίνει». Τόνισε επίσης την αξία της έρευνας, αναφέροντας: «Εγώ τις αμφισβητήσεις με έναν τρόπο τις αντιπαλεύω, με έρευνα. Κάναμε μια ερεύνα με το λιμάνι και περιμένουμε τα αποτελέσματα για τον κοινωνικό και οικονομικό αποτύπωμα που θα αφήσουν στην Θεσσαλονίκη οι κρουαζιέρες». Δείτε το βίντεο.



Keywords
Τυχαία Θέματα