Παρουσία του ομίλου Μοτοδυναμική στο Front Runners in Sports Management 5.0

Η Μοτοδυναμική υποστήριξε, για 3η συνεχή χρονιά, το συνέδριο για το αθλητικό management «Front Runners in Sports Management 5.0», το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 7, 8 και 9 Δεκεμβρίου στο Deree – Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος.

Το συνέδριο φιλοξένησε περισσότερους από 600 συμμετέχοντες από 25 χώρες και 65 ομιλητές. Στο φετινό συνέδριο, πρεσβευτές του ομίλου Μοτοδυναμική, μίλησαν για τη συνεργασία τους με το brand της Μοτοδυναμική,

ενώ στελέχη του ομίλου ανέλυσαν τις αξίες της Ακεραιότητας, της Εμπιστοσύνης, του Σεβασμού και της Αριστείας που βρίσκονται στον πυρήνα των ενεργειών του ομίλου αλλά και τις αρχές που διέπουν τη δυναμική αυτή σχέση με τους αθλητές τους και τον αθλητισμό γενικότερα.

Συγκεκριμένα, μίλησε η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, o Εμμανουήλ Καραλής έστειλε τον χαιρετισμό του μέσω βίντεο, ενώ ο Παύλος Καγιαλής και ο Γιάννης Ορφανός είχαν φυσική παρουσία στο Deree – Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος. Παράλληλα, τη Μοτοδυναμική εκπροσώπησαν η Corporate Affairs Manager της εταιρείας, Μάιρα Πασσιά και ο Marketing Specialist, Business Development, Division Sixt Greece, Antam El Malaouani. Η Μοτοδυναμική ως Platinum Χορηγός του συνεδρίου έδωσε την ευκαιρία σε σπουδαστές, προπτυχιακούς, μεταπτυχιακούς και διδακτορικών σπουδών να λάβουν μέρος στον διαγωνισμό Drive Change Speaker Contest Powered by Μοτοδυναμική και να κερδίσουν μια θέση στους ομιλητές του φετινού συνέδριου.

Keywords
Τυχαία Θέματα