Περισσότεροι από 1.000 νικητές στον διαγωνισμό CU Kalokairistes

Το CU και ο YouΤuber Αλέξ Μάνος κλήρωσαν δώρα συνολικής αξίας 100.000 ευρώ από τον μεγάλο διαγωνισμό CU Kalokairistes. Από την κλήρωση προέκυψαν περισσότεροι από 1.000 τυχεροί νικητές που κέρδισαν δώρα «για να νιώθουν κάθε μέρα καλοκαίρι».

Τα δώρα που κληρώθηκαν και μοιράστηκαν σε περισσότερους από 1.000 CU Kalokairistes είναι: 3 αυτοκίνητα Volkswagen Tcross και δωρεάν roadtrip στην Ευρώπη, 5 iPhone 15,

5 Apple Watch Ultra 49mm, 5 δωροεπιταγές της πλατφόρμας Airbnb αξίας 1.000 ευρώ, 5 action cameras Go Pro Hero 12, 400 διπλά εισιτήρια SkyExpress μετ’ επιστροφής, αλλά και απεριόριστα data και λεπτά ομιλίας για 1 χρόνο χωρίς καμία προϋπόθεση ανανέωσης για 600 τυχερούς.

Όλοι οι CU συνδρομητές, μέσα το My CU app κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού, είχαν τη δυνατότητα να κερδίζουν καθημερινά δωρεάν data στη στιγμή. Επιπλέον, 20 τυχεροί που παρακολούθησαν και συμμετείχαν στα Instagram και Tik Tok Live του CU κέρδισαν «στη στιγμή» unlimited data για έναν μήνα. Οι συνδρομητές CU θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν και σε νέες ενέργειες που θα ανακοινωθούν σύντομα.

Keywords
Τυχαία Θέματα