Πρώτο σε τηλεθέαση το Mega τον Νοέμβριο

Πρώτο έκοψε το νήμα της τηλεθέασης το Mega τον Νοέμβριο, όπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή του, καταγράφοντας ανοδική πορεία τόσο στο σύνολο του μήνα, όσο και στη ζώνη υψηλού ανταγωνισμού. Ενημέρωση, ψυχαγωγία και μυθοπλασία φαίνεται ότι κέρδισαν την προτίμηση των τηλεθεατών και χάρισαν στο Mega την πρώτη θέση τον Νοέμβριο με ποσοστό 13,5% στο σύνολο του κοινού.

Στο δυναμικό κοινό 18-54 το Mega

σημείωσε μέσο όρο 11,3%. Παράλληλα, στην κορυφή παρέμεινε η Prime Time του σταθμού, διευρύνοντας μάλιστα τη διαφορά από τον ανταγωνισμό σε σχέση με τον Οκτώβριο. Πιο αναλυτικά, το Mega κατέγραψε ποσοστό 18,8% στο σύνολο του κοινού και προπορεύτηκε των υπόλοιπων τηλεοπτικών σταθμών με τουλάχιστον 3,4 μονάδες.

Ενδεικτικά, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων «Mega Γεγονότα» βρέθηκε στην πρώτη θέση με ποσοστό 12,4% στο σύνολο του κοινού και 12% στο δυναμικό κοινό 18-54, το «Live News» κατέγραψε μέσο όρο 17% στο σύνολο του κοινού και 12,6% στο δυναμικό κοινό 18-54, και το «Φως στο Τούνελ» κατέκτησε την κορυφή στο σύνολο του κοινού με μέσο όρο 17,2%.

Η δραματική σειρά «Η γη της ελιάς» βρέθηκε στην πρώτη θέση στο σύνολο του κοινού με μέσο όρο 24% τον Νοέμβριο και «Το Ναυάγιο» διατήρησε την πρώτη θέση με ποσοστό 19,6% στο σύνολο του κοινού.

Keywords
Τυχαία Θέματα