Ποικιλία σαρακοστιανών από τα Everest

Τα Everest, με αφορμή την Σαρακοστή, παρουσιάζουν ποικιλία νηστίσιμων επιλογών με την υπογραφή του chef και ambassador του σήματος, Βασίλη Καλλίδη.

Συνδυάζοντας κλασικές γεύσεις και νέες γευστικές ιδέες, προτείνουν, μεταξύ άλλων, για πρωινό έναν Vegan Cappuccino Αμύγδαλο, Σόγια ή High Protein με έναν κλασικό Vegan Λουκουμά, ή ένα από νηστίσιμα Donuts «Vegan Choco» και «Mήλο και Kανέλα».

Οι νηστίσιμες γεύσεις συνεχίζονται με το νέο Sandwich με φαλάφελ ρεβυθιού, την Tortilla με φαλάφελ παντζαριού, το Sandwich με ντολμαδάκια και τη Σαλάτα οσπρίων με sauce ταχίνι, την Πίτα με γέμιση Ταχίνι και το Κουλούρι με Χαλβά. Από το μενού δεν λείπουν οι κλασικές αλμυρές γεύσεις όπως η νηστίσιμη Χορτόπιτα και η νέα, χειροποίητη Πατατόπιτα με Τομάτα και Ελιές.

Keywords
Τυχαία Θέματα