Πραγματοποιήθηκε το Ετήσιο Συνέδριο Δικτύου επίσημων Διανομέων της Citroёn

Την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου διεξήχθη στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία, το Ετήσιο Συνέδριο Δικτύου επίσημων Διανομέων της Citroёn. Στο συνέδριο συμμετείχε σύσσωμο το Δίκτυο Επίσημων Διανομέων της Citroёn, συμπεριλαμβανομένων των νέων συνεργατών, καθώς και τα στελέχη της ελληνικής αντιπροσωπείας του ομίλου Συγγελίδη.

Ο Γενικός Διευθυντής, Πέτρος Πιπερίδης, αφού έκανε έναν απολογισμό της επιτυχημένης χρονιάς που πέρασε, αναφέρθηκε στην στρατηγική και τους στόχους της μάρκας για το 2024. Ιδιαίτερη έμφαση

δόθηκε στη διατήρηση και επαύξηση της ποιότητας υπηρεσιών σε όλο το εύρος των λειτουργιών της μάρκας, καθώς «στην κορυφή των προτεραιοτήτων της Citroёn είναι η απόλυτη ικανοποίηση των πελατών της, τόσο πριν όσο και μετά από την πώληση».

Με το πέρας των εργασιών και κατά τη διάρκεια του δείπνου, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου Συγγελίδη, Πολυχρόνης Συγγελίδης ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες του για την εμπορική επιτυχία της μάρκας για το 2023, εκφράζοντας παράλληλα την πεποίθησή του ότι το 2024 η Citroёn θα στοχεύσει την κορυφή της αγοράς του αυτοκίνητου.

Keywords
Τυχαία Θέματα