Προ των πυλών το Circle the Med Forum 2022

Λίγες μέρες μόνο μετά την Παγκόσμια Διάσκεψη του ΟΗΕ για την Κλιματική Αλλαγή (COP27) θα πραγματοποιηθεί, για τρίτη χρονιά φέτος, το Διεθνές Συνέδριο Circle The Med Forum 2022, το οποίο διοργανώνει στην Αθήνα (Ζάππειο Μέγαρο Συνεδρίων), 23-27 Νοεμβρίου, το Ινστιτούτο Κυκλικής Οικονομίας και Κλιματικής Αλλαγής του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Δημοσίου Δικαίου ((EPLO).

Στη

διαμόρφωση της ατζέντας του Circle the Med Forum 2022 λήφθηκαν υπόψη οι εξελίξεις στην περιοχή αναφορικά με την ενεργειακή μετάβαση, την κλιματική ουδετερότητα, τη μηδενική ρύπανση και την επισιτιστική ασφάλεια. Το Circle the Med Forum 2022 θα διεξαχθεί σε υβριδική μορφή και θα μεταδίδεται ταυτόχρονα από την Αθήνα (Ζάππειο) και το Κάιρο (Εθνικό Μουσείο Αιγυπτιακού Πολιτισμού). Στο πλαίσιο του Forum θα απονεμηθούν και φέτος τα Circle the Med Forum Awards.

Ως παράλληλη εκδήλωση του συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί φέτος η εκδήλωση Circular Dialogues. Να σημειωθεί ότι στο Circle the Med Forum 2022 έχουν ήδη επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας κ.ά.

Keywords
Τυχαία Θέματα