Ψηφιακή Εκδήλωση #EmbraceEquity Executive Breakfast από την ΚPMG

Η KPMG πραγματοποιεί την Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου ψηφιακή εκδήλωση #EmbraceEquity Executive Breakfast για τη συμπερίληψη και την ισότιμη ένταξη, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.

Η εν λόγω εκδήλωση θα ξεκινήσει με την παρουσίαση των ευρημάτων της έρευνας Global Female Leaders Outlook 2022 από την Πέγκυ Βελλιώτου, Partner &

Head of People, People Services, Consulting, KPMG στην Ελλάδα, με κεντρικό άξονα την «Ανθεκτικότητα των γυναικών σε περιόδους ανατροπών», αναλύοντας απόψεις γυναικών που βρίσκονται σε ηγετικές θέσεις στην Ελλάδα, σε σύγκριση με τις χώρες της ΕΜΑ.

Επιπλέον, θα ακολουθήσει συζήτηση σχετικά με τα ευρήματα και τους πυλώνες της έρευνας με συμμετέχοντες τους: Σπύρος Λιναράς, Human Resources Director, Mitsis Hotels, Μυλαίδη Στούμπου, Πρόεδρος Επιτροπής Women in Business – Ελληνοαμερικανικό Επιμελητήριο, Διευθύντρια Καινοτομίας Microsoft για την Κεντρική κι Ανατολική Ευρώπη, Tατιάνα Τούντα, CEO, Hellas EAP. Η ψηφιακή εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας WebEx και η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Keywords
Τυχαία Θέματα