Σαράντα χρόνια συμπλήρωσε η Amita

Η Amita της Coca-Cola Τρία Έψιλον γιορτάζει φέτος τα 40 της χρόνια. Από το 1983 έως σήμερα, ο πρώτος, όπως επισημαίνεται, χυμός που συσκευάστηκε στην Ελλάδα, βρίσκεται στα ελληνικά σπίτια. Η γκάμα των προϊόντων της διαθέτει μεγάλη ποικιλία γεύσεων και θρεπτικών συστατικών, ενώ περιλαμβάνει 100% φυσικούς χυμούς, νέκταρ και φρουτοποτά.

Παράλληλα, η Amita, έχει εδώ και 40 χρόνια,

καταφέρει να ανανεώνεται διαρκώς, να καινοτομεί και να δημιουργεί καινούργιες γευστικές προτάσεις. Επιλογές όπως ο πολυβιταμινούχος χυμός Amita Motion, οι παιδικοί χυμοί Amita Fun, καθώς και οι χυμοί Amita Free, χωρίς προσθήκη ζάχαρης με γλυκαντικά από το φυτό stevia, είναι μόνο κάποιες από τις προτάσεις της Amita όλα αυτά τα χρόνια στην ελληνική αγορά.

Τέλος, η Amita διαθέτει 100% ανακυκλώσιμες συσκευασίες σε όλο το χαρτοφυλάκιό της, ενώ το 2022, πρώτη στον κλάδο των συσκευασμένων χυμών στην Ελλάδα, παρουσίασε στην αγορά συσκευασίες με μη αποσπώμενο καπάκι σε όλο το εύρος του χαρτοφυλακίου της. Η σχέση της Amita με τον Έλληνα καταναλωτή εδώ και 40 χρόνια ξεδιπλώνεται στη νέα, επετειακή, τηλεοπτική της καμπάνια, αναδεικνύοντας πως «η Amita είναι ο χυμός όλων».

Keywords
Τυχαία Θέματα