Σημεία Sushi bar, Αρμονία και Κελάρι στο νέο κατάστημα ΑΒ Βασιλόπουλος

Εγκαινιάστηκε χθες Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου, από τον Brand President της, Νίκο Λαβίδα, το νέο κατάστημα της ΑΒ Βασιλόπουλος στο Μαρούσι. Το νέο κατάστημα εκτείνεται σε 2.800 τμ, τα οποία βρίσκονται σε ενιαίο επίπεδο και διαθέτει «φρέσκια» αισθητική και νέα τμήματα με σημαντική ποικιλία ποιοτικών προϊόντων και ψηφιακές υπηρεσίες. Σχεδιάστηκε δε, σύμφωνα, με την εταιρεία,

με βάση τους βασικούς πυλώνες της στρατηγικής της οι οποίοι εστιάζουν «στο καλό για την υγεία και τον πλανήτη, καλό για τον τόπο, καλό για να κερδίζει ο καταναλωτής».

Συγκεκριμένα, περιλαμβάνει Sushi Bar, «Λαϊκή», τμήματα Τυριών και Αλλαντικών, Delicatessen, Κρεοπωλείο, Ψαράδικο, Φούρνο και Grab n’ Go, Κελάρι, καθώς και το σημείο Αρμονία με πάνω από 1.700 βιολογικά προϊόντα, όπως χωρίς γλουτένη και κατάλληλα για vegans.

Στην ποικιλία των brands τα οποία διαθέτει αποκλειστικά το κατάστημα περιλαμβάνονται τα Nature’s Promise, Perla, Delicata, η σειρά «Η ΑΒ κοντά στην ελληνική γη», Milly και Gustona. Το κατάστημα διαθέτει ψηφιακές εφαρμογές, όπως έξι αυτόματα ταμεία, οθόνες ψηφιακής σηματοδότησης, κιόσκια για σειρά προτεραιότητας, πληροφορίες και συνταγές και υπηρεσίες Delivery ΑΒ collect. Επίσης, διαθέτει εξωτερικό και υπόγειο parking 220 θέσεων, συνολικά, ενώ διαθέτει και θέσεις φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

Υπενθυμίζεται ότι, έως και τις 13 Δεκεμβρίου, θα ισχύσει όφελος 10% σε κάθε αγορά, ενώ, μέσα από τη χρήση της AB Plus, θα πραγματοποιηθεί διαγωνισμός με διάρκεια συμμετοχής έως τις 20 Ιανουαρίου 2024 για ένα Fiat 500 Hybrid, χρηματικά ποσά για τα ψώνια της χρονιάς και άλλα δώρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα