Τα AI features του Snapchat αυξάνουν τον αριθμό χρηστών

Τα επτά εκατ. άγγιξαν οι χρήστες του Snapchat+ τον Δεκέμβριο του 2023, καθώς οι συνδρομητές συνέρρευσαν προκειμένου να χρησιμοποιήσουν τα νέα AI χαρακτηριστικά της πλατφόρμας. Η Snap Inc. λάνσαρε την premium συνδρομητική βαθμίδα αξίας 3,99 δολαρίων ανά μήνα το 2022 και μέχρι τον Απρίλιο του 2023 είχε ήδη περισσότερους από τρία εκατ. χρήστες.

Πλέον επισκιάζει τους ανταγωνιστές της στα social media, καθώς τόσο το Instagram,

όσο και το X, πρώην Twitter, πολεμούν να υπερβούν το ένα εκατ. συνδρομητες. Αυτό οφείλεται εν μέρει στο γεγονός ότι το Snapchat+ δεν αποτελεί απλώς μια υπηρεσία status verification, όπως τα μπλε ticks στο X, αλλά προσφέρει στους χρήστες πολυάριθμα εργαλεία generative AI.

Σε αυτά περιλαμβάνεται ένα image generator, ένα image expander, ένα chatbot ενισχυμένο με GPT4 και όνομα My AI, καθώς και ένα εργαλείο το οποίο χρησιμοποιεί τις selfies για να κατασκευάσει φωτογραφίες των χρηστών με διαφορετικό φόντο. Σύμφωνα με το The Wrap, μέσω του My AI, συμπεριλαμβανομένης της limited εκδοχής του, η οποία προσφέρεται πλέον δωρεάν σε όλους τους χρήστες, έχουν αποσταλεί 20 δισ. μηνύματα. Σημειώνεται ότι το Bloomberg εκτιμά ότι το Snapchat+ θα μπορούσε να αποφέρει στην εταιρεία, το 2024, 330 εκατ. δολάρια.

(Πηγή: Campaign)

Keywords
Τυχαία Θέματα