F1: Ο Γκροζάν θα είναι ο δεύτερος οδηγός της Lotus Renault, γράφουν οι ιταλοί

Ο Ρομέν Γκροζάν θα ξεκινήσει την επόμενη σεζόν ως team mate του Κίμι Ράικονεν στην Lotus Renault, σύμφωνα με δημοσίευμα του italiaracing.net.

Επικαλούμενη "αξιόπιστες πηγές" από τη Γαλλία, η ιταλική ιστοσελίδα αναφέρει ότι ο Γκροζάν έχει υπογράψει συμβόλαιο με τη βρετανική ομάδα για να οδηγήσει το δεύτερο μονοθέσιό της το 2012.

Ο γάλλος πιλότος, φετινός πρωταθλητής GP2 και δοκιμαστής της Renault, ήταν ένας από τους τρεις υποψήφιους για τη θέση, μαζί με τους Μπρούνο Σένα και Βιτάλι Πετρόφ.

"Η πλάστιγγα έγειρε υπέρ του Γκροζάν όχι μόνο για τις εξαιρετικές του εμφανίσεις σε πρόσφατες δοκιμές και τη θετική εξέλιξή του ως οδηγός τα δύο τελευταία χρόνια, αλλά επίσης για μια σειρά από εμπορικούς παράγοντες", εξηγεί το δημοσίευμα.

Το Italiaracing έγραψε, επίσης, ότι ο Σένα αναμένεται να επιστρέψει σε ρόλο δοκιμαστή της Lotus Renault, ενώ ο Πετρόφ είναι πιθανό να βρει στέγη στη μέχρι πρότινος Virgin, η οποία του χρόνου θα πάρει το όνομα της ρωσικής κατασκευάστριας σπορ αυτοκινήτων Marussia, αντικαθιστώντας τον Τίμο Γκλοκ.

Keywords
Τυχαία Θέματα