Ανακοίνωσε Βούζα ο Κούγιας

Ο Βασίλης Βούζας θα είναι ο αντικαταστάτης του Ηλίας Φυντάνης στην τεχνική ηγεσία της Παναχαϊκής. Ο έλληνας τεχνικός παρακολουθούσε από τις εξέδρες του γηπέδου στην Αγυιά τη νέα του ομάδα να κερδίσει τον Φωκικό και μετά το τέλος του αγώνα ο Αλέξης Κούγιας ανακοίνωσε την σύναψη της συνεργασίας. "Ηρθα σε ομάδα με ειδικό βάρος και ιστορία", δήλωσε ο Βούζας.

"Η σημερινή μέρα ήταν πολύ δύσκολη, και εκφράζω την απόλυτη ευγνωμοσύνη και από το τεχνικό τιμ,

τους παίκτες και την διοίκηση, από όλους και ειδικά τον κόσμο, για τον τρόπο που βοήθησε την ομάδα στο σημερινό πολύ δύσκολο παιχνίδι από την βαριά ήττα στην Επανομή, και εγώ ακόμα δεν μπορώ να συνέλθω αυτό που έζησα. Ήταν αφύσικο το αποτέλεσμα, δεν θα το ξεχάσουμε ποτέ.

Είμαι εδώ για να παρουσιάσω το νέο τεχνικό της Παναχαϊκής, τον Βασίλη Βούζα. Το μόνο ευχάριστο, - αν είναι έτσι – δέχθηκα 20 μηνύματα από μάνατζερ και προπονητές που ήθελαν να έρθουν στην ομάδα. Οι περισσότεροι αυτοπροτείνονταν, ότι τεχνικός δεν δουλεύει τώρα στην Σούπερ Λίγκα και στην Β’ Εθνική αλλά και παλαίμαχοι παλιοί παίκτες που είναι στα τιμ μεγάλων ομάδων και ζήτησαν να έρθουν ακόμα και προπονητές που ήταν και στο παρελθόν εδώ.

Προβληματίστηκα πολύ την επομένη του 6-1. Τήρησα μια πολιτική τις προηγούμενες ημέρες. Αν και κάποιοι κακόπιστοι μίλησαν για τις μειώσεως των συμβολαίων, να ξέρετε πως είναι πολιτική με σκοπό να γίνει καλύτερη η ομάδα. Έφυγαν τα μεγάλα ονόματα που είχαν μεγάλα συμβόλαια με μικρή προσφορά. Έπαιρναν χρήματα τα οποία δεν άξιζαν και δεν δούλεψαν. Ο Κόσμος στην Πάτρα έχει ποδοσφαιρική κουλτούρα, δεν ξέρετε όμως, τι γίνεται στα γραφεία μιας ομάδας και τι τραβήξαμε από ορισμένους παίκτες που είτε στο facebook είτε με φιλίες από ορισμένα άτομα των ΜΜΕ (δεν μιλώ για τους παρόντες και τις παρούσες) δημιουργούσαν φοβερά προβλήματα.

Οι παίκτες που ήρθαν και θα έρθουν, κοστίζουν τα ίδια με την τωρινή ομάδα, με την διαφορά ότι αξίζουν τα χρήματα που δίνονται σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς στο ποδόσφαιρο. Μιλούσα πριν την επιλογή Βούζα, μόνο με δυο προπονητές. Διάβαζα ονόματα και γέλαγα και με πήραν τηλέφωνο ακόμα και προπονητές που έχουν ξαναπεράσει από την Παναχαϊκή και δεν μιλάω για τον Σπανό.

Με παρακαλούσαν να έρθουν στην Παναχαϊκή, λέγοντας πως τότε που έκαναν λάθη σε συμπεριφορές και σε πρόσωπα. Κανέναν δεν πήρα, μίλησα μόνο με τους Γρηγορίου και Κούτση. Δεν γνώριζα αν ο κ. Βούζας μπορεί να φύγει από την Αθήνα. Είχα προτείνει και στα Γιάννενα όταν ήμουν αλλά δεν μπορούσε να φύγει από το λεκανοπέδιο. Τότε έγραφε δυο βιβλία για το ποδόσφαιρο και για οικογενειακούς λόγους. ’λλη μια φορά του έκανα πρόταση όταν πρωτοανέλαβα στην Παναχαίκή, αλλά ανέλαβε αργότερα τον Ατρόμητο στην Β’ Εθνική.

Από την πρώτη στιγμή ήταν πρωταρχικός στόχος, το έκανα με ρίσκο για να πάρω την 3η άρνηση αν και μιλούσα με τους Γρηγορίου – Κούτση και ήμασταν κοντά. Έχει κάνει εξαιρετική δουλειά στο Χαϊδάρι –με τους φοιτητές- που απέκλεισε την ΑΕΚ, στο Αιγάλεω, στον Ατρόμητο με εξαιρετική διαδρομή. Τη ν

Keywords
Τυχαία Θέματα