Εδειξε 11άδα ενόψει Αρη ο Κωστένογλου

Τα χαρτιά του ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με τον Αρη στο ΟΑΚΑ, άνοιξε στην προπόνηση της Παρασκευής (28/10) ο Νίκος Κωστένογλου, ο οποίος δούλεψε πολλή ώρα πάνω στην τακτική με τους παίκτες του, εξηγώντας τους τι ακριβώς θέλει από εκείνους για να φτάσουν στη νίκη.

Το βάρος στην θεωρία και στην τακτική και λιγότερο στην ένταση, έριξε στην σημερινή προπόνηση ο Νίκος Κωστένογλου, καθώς σκοπός του είναι να γίνει όσο πιο πολύ κατανοητός στους παίκτες του, που θα κληθούν να διασπάσουν

την κλειστή άμυνα του Αρη στο κυριακάτικο ματς.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ την ώρα της τακτικής τοποθέτησε την ενδεκάδα που κρίνει ότι είναι η καλύτερη για να οδηγήσει την Ενωση στη νίκη επί του Αρη. Σε αυτή δεν συμπεριλαμβάνεται ο Μανωλάς, μολονότι ξεπέρασε τον τραυματισμό του και έδωσε κανονικά το παρών την Παρασκευή.

Στο κέντρο της άμυνας είχε τον Δέλλα και τον Κάλα, δίνοντας στον πρώτο τον ρόλο του λίμπερο με τον Ισπανό να έχει εντολές να μαρκάρει τον αντίπαλο σέντερ φορ. Τερματοφύλακας ήταν ο Αραμπατζής με τους Κοντοέ (δεξιά) και Καράμπελα (αριστερά) να συμπληρώνουν την άμυνα.

Στο κέντρο ο "Κωστέ" επέμεινε στην τριάδα με κόφτη τον Μάκο, δεξιά τον Βάργκας και αριστερά τον Γκέντσογλου. Στην επίθεση η τριάδα θύμισε το ματς με τον ΟΦΗ. Δεξιά ο Σιαλμάς, αριστερά ο Λεονάρντο και στην κορυφή ο Λυμπερόπουλος.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ θέλει οι επιθετικοί του να πατούν περιοχή, για να είναι περισσότερο απειλητική η ομάδα. Κάτι που με τον Σιαλμά το πετυχαίνει, εν αντιθέσει με τους Μπερνς και Χοσέ Κάρλος που έχουν παίξει σε αυτήν την πλευρά και δεν είναι τόσο αποδοτικοί.

Keywords
Τυχαία Θέματα