Εκκαθαρίσεις και μεταγραφές στον Αρη

Η διατήρηση πρωτοκλασάτων παικτών στο δεύτερο γκρουπ προπονήσεων, αν μη τι άλλο αποδεικνύει ότι ο Μίχαλ Πρόμπιερζ δεν σκοπεύει να κάνει. ούτε βήμα πίσω, από τις αρχικές αποφάσεις του. Και μέσα στις επόμενες ώρες, ο Πολωνός προπονητής θα συναντηθεί με τα μέλη της διοίκησης ούτως ώστε να συζητήσουν τόσο για το θέμα των εκκαθαρίσεων, όσο και της ενίσχυσης της ομάδας. Είναι βέβαιο εξάλλου ότι θα ενισχυθεί η μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας.

Ο Πρόμπιερζ έχει εισηγηθεί την απόκτηση δυο παικτών (ενός μέσου κι ενός επιθετικού), διότι θεωρεί ότι η ομάδα θα πρέπει να γίνει πιο δημιουργική και για

να γίνει αυτό, είναι αναγκαίο να αποκτηθούν δύο παίκτες που θα της προσφέρουν ταχύτητα. Για την ακρίβεια, θέλει την απόκτηση ενός καθαρού σέντερ φορ, αλλά κι ενός πιο δημιουργικού χαφ. Φέρεται μάλιστα να έχει κάνει (ονομαστικές) εισηγήσεις στη διοίκηση της ΠΑΕ, αλλά οριστικές αποφάσεις θα παρθούν στη συνάντηση μεταξύ του ιδίου με τους διοικούντες της ΠΑΕ.

Εκεί εξάλλου θα συζητηθούν και τα θέματα των παικτών που δεν βρίσκονται στα πλάνα του Πολωνού προπονητή. Ο τελευταίος είναι αμετακίνητος για τον Μανόλη Παπαστεριανό, τον οποίον και διατηρεί στο δεύτερο γκρουπ των προπονήσεων. Ο Παπαστεριανός δεν έχει χρησιμοποιηθεί μέχρι στιγμής στη φυσική θέση του, αφού Β«βαφτίστηκεΒ» δεξιός οπισθοφύλακας ελλείψει άλλων λύσεων. Σε ότι αφορά τον Νέρι Καστίγιο, είναι σαφές ότι πρόκειται για ένα περίπλοκο θέμα.

Ξεκάθαρα, δεν υπάρχει η διάθεσή συνέχισης αυτής της συνεργασίας, αλλά για να μπει ένα τέλος, θα πρέπει να βρεθεί συμβιβαστική λύση σχετικά με το οικονομικό, αφού ο Μεξικάνος έχει το μεγαλύτερο συμβόλαιο στην ομάδα. Ο Καστίγιο θα απολογηθεί εντός της εβδομάδας, δεν θέλει να φύγει από τον Αρη, επιζητεί μια ακόμη ευκαιρία, σαφέστατα όμως Β«υποχωρήσειΒ» η πίστη ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά ή τουλάχιστον να ανταποκριθεί στο υψηλό συμβόλαιό του.

Από εκεί και πέρα, ο Αρης προετοιμάζεται για τον εξ αναβολής αγώνα με τη Δόξα Δράμας την ερχόμενη Τετάρτη (28/12). Ο Πρόμπιερζ δεν υπολογίζει τον Ρικάρντο Φατί ο οποίος θα εκτίσει τη μία αγωνιστική τιμωρίας που του απομένει. Αυτό σημαίνει ότι και πάλι υπάρχει πρόβλημα στις θέσεις των αμυντικών χαφ, καθώς οι επιλογές είναι ιδιαίτερα περιορισμένες. Το θετικό είναι τουλάχιστον ότι ο Φατί τιμωρήθηκε με μια αγωνιστική για την αποβολή του στον αγώνα με τον Παναιτωλικό, που σημαίνει ότι είναι διαθέσιμος μετά την αλλαγή του χρόνου.

Keywords
Τυχαία Θέματα